FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over de Angstfabriek en het bestellen van tickets.

Algemene vragen

IS DE ANGSTFABRIEK EEN SPOOKHUIS OF EEN ESCAPE ROOM?

De Angstfabriek is zeker geen spookhuis, en je wordt niet bang gemaakt. Ook is de Angstfabriek geen traditionele escape room, waarin je wordt opgesloten of opdrachten moet uitvoeren om je taak te volbrengen. Maar wat is het dan wel? Zoals één van onze bezoekers zei: "de Angstfabriek is een one of a kind experience". Het is een theatrale ervaring, waarin je wordt meegesleurd in de fabriek die zegt niets te verbergen te hebben.

WAAR KAN IK DE ANGSTFABRIEK BEZOEKEN?

De Angstfabriek is van 13 november tot en met 31 januari 2020 geopend in Den Haag in het Huijgenspark (op 5 minuten loopafstand van station Den Haag Holland Spoor). De Angstfabriek is te herkennen aan de gevel, waarop 'De Angstfabriek staat' en zit dichtbij café 'De Overkant'.

De fabriek stond voorheen op het Berlijnplein in Utrecht (12 april t/m 13 juli 2019) en het Ketelhuisplein (23 augustus t/m 2 november 2019) in Eindhoven.

HOE ZIT HET MET BEREIKBAARHEID EN PARKEREN?

De Angstfabriek staat van 13 november tot en met 31 januari 2020 in het Huijgenspark in Den Haag. Je kunt de Angstfabriek makkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Stap uit bij treinstation of tramhalte Den Haag HS en loop in 5 minuten naar het Huijgenspark.

Let op: Je kunt uitsluitend tegen betaling parkeren.

IK BEN MINDER VALIDE; KAN IK DE ANGSTFABRIEK BEZOEKEN?

Jazeker, ook mensen in bijvoorbeeld een rolstoel kunnen de Angstfabriek bezoeken.

HOE ZIT HET MET DE PRIVACY VAN MIJN GEGEVENS?

Wij hanteren het privacy-statement van Critical Mass.

Vragen over de tickets

MOET IK MIJN TICKET PRINTEN?

Je kunt je ticket zowel uitprinten, als op je telefoon laten zien.

KAN IK RESERVEREN EN LATER BETALEN?

Nee, wanneer je een tijdslot reserveert, dien je meteen een kaartje te betalen.

KAN IK MIJN AL GEKOCHTE TICKETS ANNULEREN?

Nee, we bieden geen mogelijkheid tot het annuleren van reeds gekochte tickets.

HOE WERKEN DE TIJDSLOTS?

Om alle bezoekers een optimale ervaring te kunnen bieden, werkt de Angstfabriek met tijdslots. Een tijdslot is toegankelijk voor maximaal 6 mensen, met een minimum van 2 mensen. Wil je uitsluitend met je eigen vrienden de Angstfabriek ervaren, bestel dan 6 tickets voor het gewenste tijdslot.

Is dit op de gewenste dag niet meer beschikbaar? Je kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken of er nog iets te regelen is. Stuur in dat geval een mail naar tickets@angstfabriek.nl.

HOE LANG DUURT DE ERVARING?

De ervaring duurt anderhalf uur.

HOE VROEG MAG IK VAN TEVOREN AANWEZIG ZIJN?

In de Angstfabriek zelf is geen ruimte om te wachten, maar buiten natuurlijk wel. De receptionist zal op jouw starttijd je binnenlaten. De ervaring begint stipt op tijd. Na aanvang van de ervaring is er geen toegang mogelijk. Ben je te vroeg? Er zijn verschillende horecagelegenheden in het Huijgenspark te vinden waar je kunt plaatsnemen.

Ik wil met een groep komen

IK WIL MET EEN GROTE GROEP KOMEN, KAN DAT?

Jazeker! Je kunt je hier aanmelden als groep, organisatie of bedrijf, ook voor buiten de reguliere openingstijden. Houd er rekening mee dat er een aangepast programma wordt gedraaid en maximaal 30 personen tegelijkertijd kunnen deelnemen.

Een tweede mogelijkheid om de Angstfabriek met een grote groep te ervaren, is om binnen de reguliere openingstijden meerdere tijdslots achter elkaar te boeken.

IK WIL MET EEN SCHOOLKLAS KOMEN, KAN DAT?

Jazeker! De Angstfabriek is geschikt voor leerlingen ouder dan 15 jaar vanaf mavo/vmbo-tl niveau. Voor scholen bieden wij een aanvullend lesprogramma. Kom je met één of meerdere klassen, houd er dan rekening mee dat per groep maximaal 30 leerlingen kunnen deelnemen. Kosten: € 175 per klas, dit kan ook worden betaald met de Cultuurkaart. Je kunt je hier aanmelden.

Contactgegevens

Voor vragen over tickets en tijdslots, mail naar tickets@angstfabriek.nl.

Voor algemene vragen over de Angstfabriek, mail naar chanu@criticalmass.nl. Op werkdagen kun je telefonisch contact opnemen met Critical Mass via 030-2714956.